prijavite ali ustvarite nov račun

Pogosta vprašanja


Spletni nakup


1.) Po pregledu trgovine ste našli izdelek, ki ga želite kupiti.
2.) Za nakup izdelka, kliknite na gumbek "dodaj v košarico"
3.) Nato se ob premiku kazalca nad vozičkom v zelenem kvadratku, prikaže košarica z vsemi artikli, ki ste jih dodali v košarico.
Po kliku na POSTOPEK NAKUPA se odpre stran BLAGAJNA, kjer dokončate svoj nakup oziroma vpišete v polje kodo za popust, v kolikor jo imate.
4.) Na voljo imate 2 možnosti. Lahko se registrirate ali pa nakup opravite kot gost. V kolikor ste že registrirani, se lahko prijavite.
Druga možnost je, da Izpolnite vse osebne podatke in naslov prejemnika, izbirate lahko tudi različne možnosti plačila in dostave. V kolikor ste pridobili kupon za popust, ga vnesite v košarici.
5.) Zaključite s klikom na gumb POTRDI NAKUP in tako oddate vaš spletni nakup. 
6.) Izdelek bo na vaš naslov dostavljen v roku, ki je omenjen na strani izdelka. V kolikor pride do spremembe, vas obvestimo na vaš elektronski naslov.

Dostava


Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). Glede dosedanjih izkušenj sta tako od dneva, ko kupec odda naročilo v spletni trgovini Tehnika-agro.si pa do dneva, ko blago tudi dejansko prejme, v običajnih razmerah potrebna do dva delovna dneva. V času praznikov in vikendov se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

Vračila in reklamacije


Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v roku 15 dneh od prejetja blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (poštnih storitev). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini in obliki, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR ali Osebni račun kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Elektronski naslov za pošiljanje zahtevkov : #EM#696f646c4471636f6660616a216c697d7f3f617a#EM#

Po zaključku naročila kupec na svoj elektronski naslov prejme kopijo naročila. Kupec ima možnost z sporočilom na naš elektronski naslov #EM#696f646c4471636f6660616a216c697d7f3f617a#EM# preklicati  svoje naročilo.  

V primeru da smo njegovo naročilo že oddali na dostavo, pri prejemu pošiljke le-to zavrne, pošiljka se bo vrnila na naš naslov in s tem je naročilo preklicano, v tem primeru kupec nima nobenih stroškov z naročilom. V primeru kasnejšega preklica naročila, po prejemu blaga, kupec ravna v skladu z našimi splošnimi pogoji, točka “Vračilo blaga”.