prijavite ali ustvarite nov račun

Pogoji izposoje

Seznam opreme, ki je na voljo za izposojo, je dosegljiv na spletni strani Tehnike Agro tukaj, razpoložljivost opreme pa lahko preverite tudi preko mail naslova #EM#696f646c4471636f6660616a216c697d7f3f617a#EM# ali na eni od naši kontaktnih številk:

05 330 58 05

05 330 58 04

05 330 58 01

 

IZPOSOJA IN VRAČILO OPREME

 

Stranka uporablja izposojeno opremo na lastno odgovornost!

 

Za izposojo opreme je potrebno izpolniti obrazec, ki ga prejmete v naši poslovalnici ob prevzemu želene opreme, kjer poleg kontaktnih informacij (ime, priimek, telefonska številka in e-mail naslov) obvezno izpolnite tudi strinjanje s pogoji izposoje. Stranka s podpisom jamči za resničnost podatkov.

 

Prevzem in vračilo opreme je možno od ponedeljka do petka med 8:00 in 12:00 ter 13:00 in 16:00 ob dogovorjeni uri.

 

KAVCIJA


Ob izposoji stranka položi kavcijo v višini 50,00 EUR; kavcija bo vrnjena ob vračilu nepoškodovane opreme.

 

IZPOSOJA OPREME

 

Cene izposoje opreme so napisane ob izdelkih.

Oprema bo pripravljena ob dogovorjeni uri.

Za prevzem opreme je potrebno predložiti osebni dokument.

Ob prevzemu preverite stanje izposojene opreme in jo vrnite v enakem stanju.

 

VRAČILO OPREME

 

Opremo je potrebno vrniti najkasneje ob napovedani uri na dogovorjeni dan v okviru uradnih ur.

Vrnjeno opremo bo posojevalec skrbno pregledal. V primeru, da stranka vrne artikel poškodovan, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo artikla po veljavnem ceniku servisnih storitev TEHNIKA AGRO.

Strošek popravila se poračuna z založeno kavcijo. Če kavcija ne krije v celoti stroškov popravila, je stranka odgovorna za kritje še preostalih stroškov popravila.

Če je oprema poškodovana do te mere, da je ni mogoče popraviti, ali v primeru izgube oziroma odtujitve opreme, se stranki zaračuna odškodnina v višini 80% prodajne vrednosti novega artikla po ceniku podjetja TEHNIKA AGRO d.o.o.

 

PODALJŠANJE IZPOSOJE

 

Če opreme na napovedani dan tekom uradnih ur ne morete vrniti, nam to pred potekom izposoje sporočite. V tem primeru, v kolikor oprema še ni rezervirana, vam bomo izposojo podaljšali (po ceniku) in ne bomo šteli zamudnine.

 

ZAMUDNINA


Zamudnina se računa po pravilu: trikratnik cene dnevne izposoje brez popustov za vsak dan zamude. Stranka poravna zamudnino ob vračilu izposojene opreme.

 

PLAČILO IZPOSOJE

 

Najem opreme se obračunava dnevno po veljavnem ceniku. Stranka plača izposojnino ob vračilu opreme