felco levičar
Ste že kdaj prijeli z levo roko običajne - desnoročne vrtnarske škarje in poskušali rezati z njimi? Ni ravno najlažje, kajne? V Felco so izdelali čisto prave levoročne škarje za obrezovanje s prilagoditvijo rezalnega mehanizma.
Imate to smolo, da sodite med tistih 10 odstotkov zemljanov, ki jim je pri vsakodnevnih opravilih udobneje uporabljati levo roko? Zakaj smolo, sprašujete? Ker večina oblikovalcev in proizvajalcev orodij in drugih pripomočkov za vsakdanjo rabo teh 10% preprosto odmisli. Ker bi bila uvedba nove linije v proizvodnji najbrž ekonomsko neupravičena. Ker žal živimo v svetu, v katerem je človek vse manj pomemben, kjer štejeta samo kapital in profit. 

K sreči obstajajo proizvajalci, kot je Felco, ki ima posluh tudi za človeka. Ta svetovno uveljavljeni proizvajalec škarij pri razvoju in oblikovanju svojiih izdelkov zasleduje tri cilje: ergonomija, zamenljivost in trajnost. Že s prvimi ročnimi škarjami, ki jih je patentiral Félix Flisch, ustanovitelj podjetja, je želel trgu ponuditi izdelek, ki kar najbolje »sede v roko« in s katerim tudi dolgotrajno delo ne bo prenaporno. Natančna izdelava in identična reprodukcija zagotavljata popolno zamenljivost sestavnih delov škarij, sistematična izbira kakovostnih materialov pa rezultira v vzdržljivem izdelku, ki vam bo ob ustrezni uporabi in vzdrževanju dolgo in dobro služil.

Ste že kdaj prijeli z levo roko običajne - desnoročne škarje in poskušali rezati z njimi? Ni ravno najlažje, kajne? Ker se v  Felco že dolgo zavedajo, da je delo z neustreznim orodjem vse prej kot prijetno in zaradi napačnih obremenitev lahko celo škodljivo, so želeli poskrbeti tudi za levičarje in izdelali več modelov ročnih sadjarskih škarij zanje. Pa ne tako, da bi preprosto zamenjali ročaja škarij, temveč so izdelali čisto prave levoročne vrtne škarje s prilagoditvijo rezalnega mehanizma.

V široki paleti FELCO ročnih škarij za obrezovanje trt in sadnega drevja boste našli več modelov, prilagojenih za uporabo z levo roko. Tako je pri nas najbolj prodajan desnoročni model FELCO 8, primeren za večje roke, dobil svojo zrcalno sliko v modelu FELCO 9,

1060 FELCO 8  1060 FELCO 9


model FELCO 7 z vrtljivim ročajem pa levoročnega dvojčka v modelu FELCO 10


1060 FELCO 7  1060 FELCO 10

Za srednje velike roke je primeren model FELCO 6 in njegova levoročna izvedba FELCO 16,


oba tudi v različici z vrtljivim ročajem: FELCO 12 in FELCO 17.

1060 FELCO 12 NEW   HIGH RES  1060 FELCO 17

Celoten asortiment  FELCO ročnih škarij in nadomestnih delov je na voljo v naši spletni trgovini ter pri pooblaščenih prodajalcih.

Naj bo obrezovanje trt in sadnih dreves v veselje tudi levičarjem! 

Izberite
felco


ERGONOMIJA     ZAMENLJIVOST        TRAJNOST