Ročna kosilnica    vrtna kosa Tehnika Agro
Nepogrešljivo orodje za vzdrževanje vaših travnatih površin in vrta. V primerjavi s kosilnico, kosa z nitko omogoča košnjo sicer težko dostopnih delov.
Vaš vrt ali trata potrebujeta veliko nege, če želite imeti lepo zelenico, ki bo vzbujala zavist vsakemu sosedu. Eno nepogrešljivih orodji za vzdrževanje vaših travnatih površin in vrta je vsekakor kosa na nitko. 

S pravim orodjem v rokah bo košnja trave enostavno opravilo. Glede na vaše potrebe in glede na površino lahko med številno ponudbo kos in kosilnic izbirate motorne in električne vrtne kose, ki so lahko nahrbtne ali ročne.

Za nedostopne dele in uničevanje plevela je boljša od kosilce 


V primerjavi s kosilnico, kosa z nitko omogoča košnjo sicer težko dostopnih delov trate, na robovih in pobočjih, predvsem zaradi dolgega ročaja. Nekateri modeli imajo nastvljive ročaje, ki omogočajo ergonomsko držo in posledično ne povzročajo bolečin v hrbtu.

Striženje trave okoli sadnih dreves in okrasnega cvetja in grmičevja z uporabo priročne kose ne bo več nočna mora zaradi nastavljivega varovala. Vrtna kosa pa v nasprotju s kosilnico omogoča košnjo in striženje neželenega plevela tudi na najbolj nedostopnih mestih kot je pod vrtnim pohištvom, pod vrtnimi igrali, okoli bazena, itd.NE  ZAMUDITE SPOMLADANSK AKCIJE!

Ob nakupu bočne ali nahrbtne kose Kawasaki Yokoama prejmete brezplačen start kit, ki vsebuje:
  • zaščitno masko
  • plastenko za pripravo mešanice
  • olje Ideal Kawasaki 2T (100 ml)
  • 1 kosilno nitko strong 3,0 mm x 15 m, okrogla ali 1 kosilno nitko strong 2,7 mm x 15m, okrogla
akcija ročna kosilnica maska plastenka olje kosilnFotografija miakihiro0 iz Pixabay