prijavite ali ustvarite nov račun

Aktualno

SG Agro

Kako izbrati pravi vrtni traktor!

Vrtnih traktorjev je malo morje, vendar kako vedeti kateri vam ustreza? izvedite kako izbrati pravi vrtni traktor za vas.

Preberi več
SG Agro

Vzdrževanje baterijskih škarij Felco

Kako servisirati rezalno glavo vaših električnih škarij za obrezovanje FELCO.

Preberi več
SG Agro

Nitka za kosilnico - katera je prava?

Debelino in obliko kosilne nitke moramo prilagoditi glede na vrsto motorne kose. Izbira debeline nitke je odvisna od moči vaše kosilnice. Najbolj pogoste so okrogle ali kvadratne najlonske nitke.

Preberi več
SG Agro

Sadjarska škropilnica je nepogrešljiv pripomoček v sadjarstvu in vinogradništvu

Škropljenje sadnega drevja in vrta je nujno premagovanje bolezni in škodljivcev. Pomembno je, da imamo primeren škropilnik in da škropimo ob pravem času ter da uporabljamo primerno zaščito.

Preberi več
SG Agro

Strojček za vezanje nam omogoči da povežemo paradižnik ali šparone trte do 5-krat hitreje

Primeren za uporabo pri vezanju poganjkov v sadjarstvu, vinogradništvu in vrtnarstvu. Klešče za vezanje omogočajo natančno rezanje traku, za vezanje pa uporabimo samo eno roko nam prihrani veliko časa in truda.

Preberi več
SG Agro

Kakšne škarje za živo mejo je smiselno kupiti?

Katere škarje za striženje žive meje so prave za vas je predvsem odvisno od tega ali je vaša živa meja visoka ali nizka in ali je površina grmovja zelo velika in razpršena po parceli in kako želite oblikovati grmovnice.

Preberi več
SG Agro

Kvalitetne vrtne ali sadjarske škarje so dobra naložba za vsakega sadjarja, vrtnarja ali vinogradnika

Škarje za obrezovanje, sadjarska žagica, klešče in cepilni nož morajo biti iz kvalitetnih materialov, predvsem pa morajo služiti svojemu namenu.

Preberi več
SG Agro

Za pridelavo vina je potrebna tudi dobra kletarska oprema

Za dobro vino ni pomembna samo kvaliteta grozdja, ampak tudi postopek pridelave, ki poteka s pomočjo primerne vinogradniške in enološka opreme kot so mlin za grozdje, filter za vino, pretočna črpalka,...

Preberi več
SG Agro

Priključki za vrtni traktor vam olajšajo številna opravila

Vrtni traktor ni namenjen le košnji velikih travnatih površin, ampak s priključki in dodatki se lahko spremeni v večnamensko napravo za urejanje okolice vaše hiše.

Preberi več