prijavite ali ustvarite nov račun

Aktualno

SG Agro

Kakšne škarje za živo mejo je smiselno kupiti?

Katere škarje za striženje žive meje so prave za vas je predvsem odvisno od tega ali je vaša živa meja visoka ali nizka in ali je površina grmovja zelo velika in razpršena po parceli in kako želite oblikovati grmovnice.

Preberi več
SG Agro

Kvalitetne vrtne ali sadjarske škarje so dobra naložba za vsakega sadjarja, vrtnarja ali vinogradnika

Škarje za obrezovanje, sadjarska žagica, klešče in cepilni nož morajo biti iz kvalitetnih materialov, predvsna pa morajo služiti svojemu namenu.

Preberi več
SG Agro

Za pridelavo vina je potrebna tudi dobra kletarska oprema

Za dobro vino ni pomembna samo kvaliteta grozdja, ampak tudi postopek pridelave, ki poteka s pomočjo primerne vinogradniške in enološka opreme kot so mlin za grozdje, filter za vino, pretočna črpalka,...

Preberi več
SG Agro

Priključki za vrtni traktor vam olajšajo številna opravila

Vrtni traktor ni namenjen le košnji velikih travnatih površin, ampak s priključki in dodatki se lahko spremeni v večnamensko napravo za urejanje okolice vaše hiše.

Preberi več
SG Agro

Visokotlačni čistilec za avto vam prihrani čas in denar

V kolikor želite, da bi bil vaš avto bleščeč kot, da bi pravkar prišel iz avtopralnice, ga operite s pomočjo visokotlačnega čistilca z posodo za šamponiranje z gosto peno.

Preberi več
SG Agro

Vstavljanje nitke v kosilno glavo je hitro in enostavno

Preden izberete za vas najbolj primeren tip kose in kosilne glave, pa se prepričajte ali lahko sami in na enostaven način zamenjate kosilno nitko na glavi kosilnice.

Preberi več
SG Agro

Visokotlačni čistilec za tlakovce, avto in veliko drugih opravil

Če načtrujete nakup visokotlačnega čistilnika za domačo rabo, najprej razmislite za katera opravila ga želite uporabljati. Na voljo so čistilci na hladno ali toplo vodo, z različnimi močmi vodnega curka in različnimi nastavki.

Preberi več
SG Agro

Prednosti vrtne kose z nitko pred kosilnico

Nepogrešljivo orodje za vzdrževanje vaših travnatih površin in vrta. V primerjavi s kosilnico, kosa z nitko omogoča košnjo sicer težko dostopnih delov.

Preberi več
SG Agro

Zakaj bi levičarji pri delu trpeli ?

Ste že kdaj prijeli z levo roko običajne - desnoročne škarje in poskušali rezati z njimi? Ni ravno najlažje, kajne? V Felco so izdelali čisto prave levoročne škarje s prilagoditvijo rezalnega mehanizma.

Preberi več